Välkommen till Falu Bröd & Patisserie
Konditori & Stenugnsbageri i Falun

Om konditori Falu Bröd & Patisserie

Konditori och bageri i hjärtat av Falun

”Bakning är ett hantverk och för att få det bästa resultatet krävs både tålamod, kärlek och bra råvaror”

I april 2018 tog Therese Vesterholm över det lilla bageriet på Åsgatan i Falun och det fick namnet Falu Bröd & Patisserie.

Patisserie är det franska ordet för ett konditori som specialiserar sig på bakelser och sötsaker.

Therese har jobbat som konditor och bagare i bl.a. Lund, Malmö och Stockholm och har gesällbrev i bageri & konditori.

Med stark kärlek till både Falun och yrket bestämde hon sig våren 2018 för att satsa på ett äkta hantverkskonditori och stenugnsbageri i Falun centrum.

Vi på Falu Bröd & Patisserie tillverkar allt vi säljer på plats från grunden på noga utvalda råvaror.

Välkomna in till oss!
Önskar Therese med personal